Heikki Malinen

Lakiasiaintoimisto Heikki Malinen

4,9
19 arvostelua
 • Koulutus OTK, varatuomari, luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja
 • Työkokemus 20+
 • Toimipaikka Kirkkonummi
 • Puhelinnumero 040 555 1908
 • WWW-sivu www.lakiasiatmalinen.com
LAKIASIOIDEN AMMATTILAINEN YLI 20 VUODEN KOKEMUKSELLA.

Lakiapua yrityksille ja yksityisille.

Ydinosaamistani ovat työsuhde- ja asuntokauppariidat.

Erikoisosaamisaluettani ovat myös yhtiö- ja sopimusoikeuden alan kysymykset. Oikeudenkäyntien ohella olen avustanut päämiehiäni riitojen sovintoneuvotteluissa sekä auttanut laatimaan ja tulkitsemaan asiakirjoja. Yksityisasiakkaiden toimeksiannot ovat työ- ja asuntokauppariitojen ohella koskeneet lähinnä perhe- ja perintöoikeudellisia asioita kuten avioehtoa, perukirjaa ja perinnönjakoja sekä vahingonkorvausoikeudellisia kysymyksiä. Katso lisää kotisivuilta (http://www.lakiasiatmalinen.com/index.html). Soita, kun ammattilaisen apu on tarpeen.

TAPA TOIMIA JA TOIMISTON TAUSTA
Tarjoan luotettavaa lakiapua nopeasti, joustavasti ja kustannustehokkaasti ilman ison toimiston laskuun sisältyvää merkittävää kiinteiden kustannusten lisää. Selvitän asiakkaalle toimeksiannon juridiikan, mahdolliset vaihtoehtoiset etenemistavat sekä arvion niiden prosessiriskistä. Sovin tehtävistä toimista ja aikataulusta, sekä annan kustannusarvion ennen työhön ryhtymistä. Laskutan kuukausittain jälkikäteen tehdystä työstä. Alkuneuvottelu on maksuton, jolloin myös selvitän asiakkaan mahdollisuuden hyödyntää oikeusturvavakuutustaan.

Osaamiseni perustuu yli kahdenkymmenen vuoden työkokemukseen ja oppimiseen juridisia toimeksiantoja hoitaessani sekä sitä edeltävään toimintaani merkittävissä suomalaisyrityksissä, työnantajaliiton lainopillisena asiamiehenä sekä ylitarkastajana Kilpailuasiamiehen toimistossa.
Yritykset
Yritysjärjestelyt
Sopimukset
Sopimusoikeus
Työoikeus
Laiton irtisanominen
Työsopimus
Syrjintä
Asunto ja kiinteistö
Sopimukset
Asuntokauppariidat
Oikeudenkäynnit
Perhe- ja perintöasiat
Avioehto
Avioerot ja ositukset
Perunkirjoitus
Testamentti
Perinnönjako
Lahjoitukset
Riita-asiat
Vahingonkorvaus
Omaisuusvahingot
Sopimusrikkomus
Henkilövahingot
4,9
19 arvostelua
Kirjoita arvio
0%
Surkea
0%
Huono
0%
Keskiverto
5%
Hyvä
95%
Erinomainen
 • Ikävä riita-asia saatiin viimein päätökseen. Olen syvästi kiitollinen Heikille saamastani avusta, joka on asiallista, lämminhenkistä ja ratkaisukeskeistä.
 • Olen käyttänyt Heikin palveluksia ollessani yrittäjä noin viidentoista vuoden ajan monissa erilaisissa asioissa. Hän on hoitanut uskotut asiat asiantuntevasti ja sujuvasti. Voin suositella lämpimästi muillekkin.
 • "Olen käyttänyt Heikin palveluja noin viisitoista vuotta , yrittäjänä minulla oli useita erinlaisia oikeudellisia tilanteita ja kaikki asiat ovat edenneet joustavasti. Heikki on aina panetunut nopeasti ja huolella hänelle uskokottuihin asioihin. Suosittelen käyttämään Heikin palveluja."
 • Osasi asiansa erittäin hyvin vaikka tapaus oli erittäin erikoinen! Perehtyi asiaan todella tarkasti ja hoiti asian myös sovituissa sävelissä hienosti! Suosittelen lämpimästi!
 • Sain todella nopealla aikataululla apua yrityssopimuksen pykälien tulkintaan. Joustavaa ja selkää palvelua. Sain tulkinnan kirjallisesti, joka oli selkästi kirjoitettu.
 • Hyvin tehokasta, nopeaa ja asiantuntevaa apua. Koin saavani "ekstraa", enemmän kuin maksoin. Olen keskustellut monen lakimiehen kanssa ja Heikki on aivan omaa luokkaansa, koin voivani täysin luottaa hänen apuunsa ja neuvoihin. Suosittelen!
 • Heikki laati toimeksiannostani täydennysperukirjan asianmukaisesti ja sovitulla tavalla. Yhteydenpito oli mutkatonta ja asiat selvitettiin etukäteen perusteellisesti kunnollisen kokonaiskuvan luomiseksi toimeksiannosta. Perimysasiat eivät ehkä olleet ydinosaamista, mutta perusammattitaidolla päästiin sujuvasti maaliin.
 • Sain tarvitsemani avun nopeasti ja asia hoitui sujuvasti.
 • Heikki Malinen hoiti perusteellisesti ja asiallisesti itseeni kohdistuneen yksityisen riita-asian. Prosessi oli pitkä ja ahdistava kokemus, mutta Heikki Malinen auttoi kestämään sen alusta loppuun vankkumattomalla otteellaan. Hänen asiantuntemuksensa ja läsnäolonsa asiamiehenä on erityisen luottamusta herättävä ja vakuuttava. Suosittelen!
 • Heikki hoiti asuntoamme koskevan riita-asian erittäin nopeasti sekä sujuvasti. Kertoi meille yksityiskohtaisesti miten asiassa kannattaa edetä ja mitkä saattavat olla kompastuskiviä. Yhteydenpito oli erittäin sujuvaa ja nopeaa, Heikki vastasi niin sähköposteihin kuin puheluihinkin lähes mihin vuorokauden aikaan tahansa ja saimme aina nopeasti vastauksia meitä askarruttaneisiin kysymyksiin. Suosittelen!
 • Olen käyttänyt Heikin palveluksia yritykseni lakiasioissa (mm. osakassopimus ja työsuhdejuridiikka) viimeiset 10 vuotta. Heikiltä on tullut palaute nopeasti ja hankaliltakin näyttäneistä tilanteista on selvitty, suosittelen.
 • Olen yrittäjänä käyttänyt Heikin asiantuntemusta useaan otteeseen lähes 10 vuoden ajan, erityisesti liittyen työsuhdejuridiikkaan.
 • Sain nopeasti hyödyllistä konsultointia yksityishenkilön sovintosopimusasiassa. Kiitos!
 • Heikki Malinen on hoitanut yritykseni riita-asian mallikkaasti ja ammattimaisesti. Hän toi asian edetessä senhetkiset faktat ja etenemismahdollisuudet esille selvästi ja asiantuntevasti. Yhteydenpito häneen sujui kaikin puolin helposti. Sekä sähköposti-, puhelin- ja palaveriviestintä oli selkeää ja helposti ymmärrettävää. Suosittelen ja tulen käyttämään hänen palvelujaan tulevaisuudessakin.
 • Heikki on hoitanut firmalleni mm. osakassopimuksen, liiketoimintakauppaan liittyen asiantuntija-avun neuvotteluissa sekä kaupan asiakirjat. Lisäksi hän auttoi ansiokkaasti erään työntekijän irtisanomisriidassa. Kussakin toimeksiannossa hän toimi ripeästi ja antoi lähtötiedot saatuaan ehdotuksensa miten edetä.  Osakassopimusluonnoksessa oli huomioitu monia seikkoja, joita ei olisi tullut mieleenikään varautua ennakolta huomioimaan. Liiketoimintakaupassa hän käsittääkseni sai myös myyjätahon luottamuksen perustellessaan kaupan edellyttämiä kirjauksia. Irtisanomisriidassa arvostin Heikin rautaista ammattitaitoa saadessaan aikaan järkevän sovinnon, vaikka vastapuolena olleen ammattiliiton juristin vaatimukset perusteluineen aluksi hiukan hirvitti. Suosittelen lämpimästi. Kokenut kaveri, joka osaa hommansa. Osaa varmasti muutakin juridiikkaa, mitä kertoo osaavansa.
 • Omat pari tapausta ovat liittyneet yritysoikeuteen ja siellä osakaserimielisyyksiin. Heikki toimi tehokkaasti ja ohjasi omaa toimintaani ammattitaidolla kohti oikein suunnattua ja yksikertaista tapahtumatietojen esittämistapaa. Asiat etenivät oikeuden rattaissa, Espoossa, hitaasti ja niitä kiirehdittiin käytettävissä olevin keinoin. Vastapuoleltakin löytyi selkeitä heikkouksia ja kokonaisuus johti viimein kohtuulliseen sovintoon, ennen kuin päästiin oikeussaliin saakka. Luottamusta herättävä ja asiantunteva toiminta on vakuuttavaa tasoa. Suosittelen lämpimästi, et tunne olevasi ohikulkija liukuhihnalla ja saat palkkioon nähden hyvän vastineen.
 • Nopea, ammattimainen, perusteellinen mutta käytännönläheinen vastaus työsopimukseeni muutamassa päivässä. Suosittelen erittäin lämpimästi!
 • Suosittelen erittäin lämpimästi työoikeuteen liittyen ja osaa asiansa varmasti muissakin asioissa. Viesteihin erittäin nopeat vastaukset ja sain erittäin laajasti ohjeita. Hyvin asiakaspalveluhenkinen. Lakimies sellaiselle, joka arvostaa sujuvuutta. Tapaukseni ohjautui lopulta Oikeusaputoimiston käsiteltäväksi ja on vielä kesken. Sain juttuni nopeasti eteenpäin ja tästä suuri kiitos Heikki Maliselle. Viiden tähden meininkiä. Asiakas ei voi pettyä.
 • Homma toimi hyvin.