Päivi Hack

Rocklex Lakiasiainpalvelut

4,5
19 arvostelua
 • Koulutus OTK, varatuomari, oikeudenkäyntilupa-asiamies
 • Työkokemus 23 vuotta
 • Toimipaikka Temppelikatu 1 D 25, 00100 Helsinki
 • Puhelinnumero 050 362 7907
 • WWW-sivu www.paivihack.fi
 • LinkedIn Katso profiili
Olen varatuomari ja oikeudenkäyntiluvan saanut lakimies. Olen suorittanut asianajajatutkinnon.

Minulla on yli 20 vuoden kokemus vaativista lakimiestehtävistä eri oikeudenaloilta. Tuntiveloitushintani on 184 euroa (sis alv) eli palkkio tunnilta on 150 euroa plus arvonlisäveron osuus. Toimeksiantokohtaisesti voidaan sopia muusta kuin tuntiperusteisesta laskutuksesta.


Olen erikoistunut perhe- ja jäämistöoikeudellisiin asioihin, lasten huoltoa ja elatusta koskeviin asioihin ja rikosoikeuteen. Hoidan vaativia perinnönjakoja ja avioero-osituksia ja olen käytettävissä pesänselvittäjäksi ja pesänjakajaksi.

Avustan sekä riita-että rikospuolen oikeudenkäynneissä ja hoidan lähestymiskieltoasioita ja avustan rikosprosessin esitutkinnassa. Hoidan myös konkurssioikeudellisia ja muita maksukyvyttömyystilanteisiin liittyviä asioita.

Hoidan ulkomaalaisasioita ja muita hallinto-oikeudellisia ja viranomaisasioita.

Olen hoitanut paljon myös esimerkiksi talokauppoihin ja asuntojen vuokraukseen liittyviä riita-asioita, Yrityspuolella minulla on pitkä kokemus sopimusoikeudeta, rakennusalan riitatapauksista ja hankinta-asioista.

Hoidan oikeusapuasiakkaiden asioita ja kanssani voi asioida myös englannin kielellä.

Toimin Helsingissä Etu-Töölössä viihtyisässä kotitoimistossa, jonne on helppo tulla omalla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Tulen tarvittaessa yritys- tai kotikäynneille. Minulle sopivat tarvittaessa myös ilta-ajat. Halutessanne tulen luoksenne ilman erillistä matka- tai kilometrikorvausta Uudenmaan alueella.

Kotitoimistossani voidaan tavata turvaväliä noudattaen. Hyvällä ilmalla tapaaminen onnistuu myös esimerkiksi ulkosalla. Moni asia saadaan eteenpäin puhelinkeskustelujen ja sähköpostien välityksellä, joten voit mainiosti ottaa yhteyttä karanteenistakin käsin. Mietitään sitten yhdessä, miten asiasi parhaiten hoituu, tapaamisella tai etäyhteyksien välityksellä.


Sopimusoikeus
Raha-asiat
Työoikeus
Immateriaalioikeudet
IT- ja tekijänoikeus
Asunto ja kiinteistö
Oikeudenkäynnit
Perhe- ja perintöasiat
Rikosasiat
Riita-asiat
Vahingonkorvaus
Sosiaalioikeus
 • Perunkirjoitus

  alk. 372,00€

  Perunkirjan laadinta, tarvittavat neuvottelut, toimeksiannon aikainen yhteydenpito, tarvittava neuvonta, perunkirjoitustilaisuus toimistossani tai asiakkaan luona pääkaupunkiseudullaja uskottujen miesten palkkio

  Ota yhteyttä
 • Testamentti

  alk. 248,00€

  Testamentin laatiminen, neuvontaa tarvittaessa ja mahdollinen neuvottelu toimistossani tai luonanne pääkaupunkiseudulla, testamentin allekirjoitustilaisuus todistajineen

  Ota yhteyttä
4,5
19 arvostelua
Kirjoita arvio
5%
Surkea
5%
Huono
0%
Keskiverto
16%
Hyvä
74%
Erinomainen
 • Asiallista, asiantuntevaa palvelua joustavalla ja ripeällä aikataululla. Suosittelen lämpimästi.
 • Lakimies vastasi nopeasti saatuaan toimeksiannon ja hoiti pienen perunkirjan selvityksen muutenkin ripeästi.
 • hyvin hoidettu perunkirjoitus vaikeassa riitatilanteessa, jossa toinen perijä tekee kaikkensa vaikeuttaakseen asioiden hoitoa.
 • Perunkirjoitus hoitui mallikkaasti. Päivi tuli asiakkaan kotiin sunnuntaipäivänä jopa. Asiallinen henkilö, asiallinen suoritus. Hinta-laatusuhde oli erinomainen. Suosittelen lämpimästi.
 • Asiani hoitui ripeästi ja hinta-laatusuhde oli erinomainen. Yhteydenpito oli jouhevaa ja nopeaa. Voin suositella lämpimästi!
 • Saimme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua perunkirjoituksessa. Suosittelen!
 • Kaikki meni perunkirjotuksessa,pesänjaossa ja kauppakirjoissa, moitteettomasti ja edullisesti suosittelen. Aikataulut piti ja muutenkin ystävällistä palvelua.
 • Hinta-laatusuhteeltaan hyvä. Sain asiallista neuvoa ja vietyä asiaani eteenpäin.
 • Aika heikkoa palvelua. Olimme sopineet suvullemme ajan maanantai aamuksi kello kahdeksaksi. Asianajaja ilmoitti sähköpostilla sekä tekstiviestillä seitsemältä sunnuntai illalla että peruu tapaamisen. Ei kertonut syytä, ehdottanut uutta tapaamista tai suositellut kolleegaa. Puhelin ei vastannut vaikka oli tekstiviestin juuri lähettänyt, eikä vastannut tai pahoitellut sähköpostiinkaan.. Asiaa mutkistutti vielä se että olimme sopineet että hän tekee samana päivänä lahjakirjat valmiiksi ja olimme varanneet jo kaupan vahvistajan. Koska lahjan saaja asuu ulkomailla (kuten asianajaja tiesi), siirsi tämä tapaus seuraavaa mahdollista kaupanvahvistusta kauas tulevaisuuteen...
 • Kiitos, että sain näin hyvän ja edullisen lakimiehen. Kaikki meni nappiin !!!
 • Kaikki toimi tosi hienosti ja lakimies teki ison työn. Hinta/laatusuhde erittäin hyvä!
 • Valintani lakimiehestä osui kohdalleen, asiani tuli hoidetuksi ripeässä tahdissa. Mistä sovittiin se myös piti paikkansa, olen hyvin tyytyväinen hänen asiantuntemukseensa. Toimisto hänellä on tosi kiva ja siisti. Suosittelen kyllä muillekin häntä ammattitaitoinen lakimies.
 • Olin erittäin tyytyväinen palveluun. Asiat hoituivat ripeässä aikataulussa ja muutokset olivat helppo hoitaa sähköpostilla. Hinta-laatu suhde oli erittäin hyvä. Pidin kodinomaisesta työympäristöstä.
 • Valintani lakimiehestä osui nappiin, kiitos! Valintakriteereihini vaikutti tarjouksen ihmisläheisyys ja luvattu joustavuus tapaamisissa ja aikatauluissa. Inhoan byrokratiaa ja olin onnellinen nähdessäni myös IHMISEN lakimiehen roolin takana. Asiat tulivat silti hoidettua lakimiehen asiantuntevalla tavalla ja tapaamisista jäi hyvä mieli. Myös mukana oleville osallisille! Hintakin oli erittäin sopiva saamastani palvelusta. Jatkossakin on helppo käyttää lakimieheni asiantuntemusta ja voin suositella häntä ystävillenikin. Odotukseni täyttyivät kiitettävästi, kiitos.
 • olen pettynyt että hänen hintansa oli aika kova. Hänen kirjoittamassaan asiakirjassa oli paljon kirjoitusvirheitä joita jouduin oikolukemaan ja kävimme paljon tämän taki sähköpostikeskustelua joista hän myös mainitsee laskussaan. Saamani lasku oli ensi täysin kirjanpitolain vastainen. Hän kyllä sitten vihdoin viimein  oikaisi kun moneen kertaan vaadin uutta laskua. Varsinaista lakineuvontaa en rahallani sitten saanutkaan. Viihtyisä kotitoimisto josta hän mainitsee esittelyssään oli omakotitalon kellari jossa vain vanha ruokapöytä. Hinta laatusuhde ei mielestäni ollut kovin hyvä. Enkä voi suositella häntä kenellekään.
 • Erinomainen asiantuntemus ja aikataulutus. Vaikka asioinnin aihe oli itselle vaikea, niin tapaamiset olivat miellyttäviä ja hyvin selkeitä.
 • Nopea, asiantunteva ja edullinen. Suosittelen.
 • Asiantuntevaa, nopeaa ja miellyttävää toimintaa. Jos tarvetta tulee käytän Päivin palvelua uudestaan.
 • Erittäin ammattitaitoista ja asiakaslähtöistä toimintaa. Hinta ja laatusuhde kohdallaan.