Markus Talvio

JuriNet Oy

5,0
6 arvostelua
 • Koulutus Oikeustieteen maisteri
 • Työkokemus 7 vuotta
 • Toimipaikka Konsernihallinto Pakilantie 71, 00660 HELSINKI
 • Puhelinnumero 029 009 2590
 • WWW-sivu www.jurinet.fi
Markus on koulutukseltaan oikeustieteen maisteri OTM. JuriNetissa Markus vastaa toimitusjohtajan tehtävistä ja operatiivisesta johtamisesta lakimiestyön lisäksi. Konserniorganisaatiossa Markus vastaa myös liiketoiminnan kehittämisestä osaltaan. Markus on JuriNet Oy:n perustajaosakkaita ja ollut yhtiön toiminnassa mukana sen perustamisesta vuodesta 2011 lähtien.

--

Minulla on monen vuoden kokemus asianajoalalta hyvin erityyppisten juttujen hoitamisesta. Vahvin osaamiseni liittyy kiinteistöjuridiikkaan, yhtiöoikeuteen sekä rikosoikeuteen. JuriNetissa hoidan paljon vaativia kiinteistökauppoihin ja rakentamiseen liittyviä riita-asioita ja oikeudenkäyntejä.

Hoidettavakseni on usein tullut myös paljon julkisuutta saaneita riita- ja rikosoikeudenkäyntejä. Yhtenä tunnetuimpana riita-asiana urallani olen ollut hoitamassa metsäyhtiöiden puukartellia, jossa olen toiminut usean kunnan, seurakuntien ja yksityisten päävastuullisena asiamiehenä.

Eniten julkisuutta saanut hoitamani rikosasia puolestaan lienee ns. salakuvaus-oikeudenkäynti, jossa olen toiminut useiden asianomistajien avustajana.

Luonteeltani olen yrittäjähenkinen ja ymmärrän hyvin yritystoiminnan haasteet. Olen ollut mukana hyvin erityyppisissä yrityksissä ja minulla on pitkä kokemus muun muassa StartUp- yrityksistä. Ennen oikeustieteellisestä valmistumistani toimin johtotehtävissä lääketutkimuksessa ja lääkäriasemalla, kiinteistö- ja IT-alalla. Tämän lisäksi minulla on laaja kokemus järjestötoiminnasta muun muassa Rikosuhripäivystyksessä. Olen toiminut myös useiden yhtiöiden hallituksessa.

Lakimiesliiton jäsen olen ollut vuodesta 2005.

Käyn usein luennoimassa erilaisissa tapahtumissa liike- ja kiinteistöjuridiikkaan liittyen. Olen toiminut kouluttajana myös rikosoikeuteen liittyen.

JuriNetin perustajaosakkaana ja toimitusjohtajana vastaan lakimiestyön lisäksi yrityksen asiakas- ja yhteiskuntasuhteista.

Kortilla olevan vapaa-aikani vietän perheeni kanssa, mökkeillen ja ulkoillen. Haaveena on saada myös naapurilta ostettu purjevene kunnostettua kesäksi, jotta pääsisin sillä Näsijärvelle.

www.jurinet.fi www.talvio.fi
Yritykset
Tavaramerkki
Asunto ja kiinteistö
Perhe- ja perintöasiat
Rikosasiat
5,0
6 arvostelua
Kirjoita arvio
0%
Surkea
0%
Huono
0%
Keskiverto
0%
Hyvä
100%
Erinomainen
 • Markuksella on Ammattitaito ja rehellisyys, puhdas kutsumus ammattiin. Käsitykseni mukaan hän haluaa vilpittömästi puolustaa heikkoja ja sorrettuja. On oikein että työstä laskuttaa, sehän on ammatti, mutta harvoin tapaa yrittäjää jolla on arvot ja periaatteet, joiden mukaan uskaltaa tehdä työtään. Olet hyvä ihminen, perheen isä ja aidosti välittävä poliitikko. Kiitos.
 • Ennen mun sankareita oli palomiehet. Markuksen takia mun sankareita on nyt lakimiehet. Palomiehet tulee kyllä hyvänä kakkosena.
 • Markus on ihminen ihmiselle. Täydellä ja suurella sydämellä varustettu ammattilainen, jonka käsiin voi luovuttaa asiat joiden kanssa et enää pärjää yksin. Markuksen työskentelystä huokuu vilpittömyys ja se, kuinka hän tekee sitä, mikä hänelle on tärkeää. Hän on aito. Kiitollisuuden määrä on rajaton.
 • Yhteistyö on toiminut saumattomasti.
 • Erittäin asiantunteva ja helposti lähestyttävä. Lisäksi herrasmies ja lämminhenkinen sekä huumorintajuinen. Voin suositella myös hänen toimistoaan ja siellä myös lakimies Juha Saarimäkeä.
 • Markus osaa kertoa asiat niin, että jokaisen sen ymmärtää. Suuri kiitos sinulle kun autoit minua asiassani ja vieläpä heti. Oikeusaputoimistoon olisi joutunut jonottamaan kolme viikkoa. Kiitos ja halaus.