Lakiareena on Suomen ensimmäinen juridinen markkinapaikka, jossa yhdistyy Suomen lakimiesten osaaminen. Lakiareena tarjoaa paikan, jossa lakipalveluiden tarvitsijat ja tarjoajat kohtaavat.

Voit etsiä lakimiestä tai -toimistoa haluamaltasi paikkakunnalta ja oikeudenalalta, jättää tarjouspyyntöjä ja vertailla lakimiehiltä saamiasi tarjouksia. Voit vertailla lakimiehiä koulutuksen, kokemuksen ja asiakassuositusten perusteella. Puskaradio toimii verkossa ja sitä pystyy hyödyntämään kaikki.

Voit kysyä lakimieheltä neuvoa sinua askarruttavaan lakikysymykseen tai selata jo jätettyjä kysymyksiä. Lakiareenasta löydät myös runsaasti lakitietoa eri oikeudenaloilta.

Lakimies- ja toimistohaku

Lakimies- ja toimistohausta löytyvät asiantuntijat kaikilta oikeudenaloilta. Lakimiehet ja toimistot järjestyvät saatujen asiakasarvioiden perusteella, jotta vertaileminen ja sopivan asiantuntijan löytäminen olisi mahdollisimman helppoa. Sopivaan lakimieheen voi ottaa suoraan yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen avulla.

Lakimieshakuun voivat liittyä lakimiehet, asianajajat sekä muut oikeudellisia palveluja tarjoavat toimijat, joilla on soveltuva korkeakoulutus ja kokemusta alalta.

Toimistohakuun voivat liittyä kaikki lakipalveluita tarjoavat yritykset, kuten laki- ja asianajotoimistot. Tavoitteemme on kerätä Lakiareenaan Suomen kaikki lakipalveluiden tarjoajat.

Tarjouspyyntö

Tarjouspyynnöt siirtyvät lakimiesten tarkasteltavaksi anonyymeinä, jotta voimme suojella asiakkaidemme yksityisyyttä. Asiakkaan yhteystiedot toimitetaan lakimiehelle vasta, kun asiakas ottaa itse yhteyttä tarjouksen tehneeseen lakimieheen.

Tarjouspyynnön tekeminen ei velvoita asiakkaitamme mihinkään, vaan toimii ainoastaan työkaluna, jolla asiakas voi kartoittaa vaihtoehtojaan. Lakimiesten tekemät tarjoukset ovat sitovia ainoastaan, jos esiin ei tule seikkoja, jotka olennaisesti muuttavat asian luonnetta tai laajuutta.

Lakimiehillä on mahdollisuus kysyä tarkentavia kysymyksiä toimeksiantoihin liittyen. Kysymykset ja vastaukset ovat julkisia, jotta muut lakimiehet voivat huomioida kyseiset seikat tarjouksia tehdessään.

Tarjousta tehdessään lakimiehillä on mahdollisuus hinnan ohella tuoda esiin tilanteeseen liittyviä mahdollisia toimintatapoja sekä omaa asiantuntemustaan ja referenssejään.