Vuosi uuden omistajan matkassa

19.10.2017
Vajaan viikon kuluttua tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun Lakivälitys vaihtoi omistajaa. Pienelle startup-yritykselle omistajan vaihtuminen on valtavan suuri asia ja merkitsee sitä, että moni asia tulee muuttumaan. Näin on tapahtunut myös Lakivälitykselle. 

Lakivälitys on kokenut kuluneen vuoden aikana valtavan muodonmuutoksen. Omistajanvaihdoksen myötä Lakivälityksen toimintaa on uudistettu ja näiden uudistusten myötä Lakivälitys on noussut Suomen Suurimmaksi lakipalveluiden hakuportaaliksi. Työmme ei kuitenkaan ole vielä läheskään valmis vaan haluamme kehittää Lakivälitystä jatkuvasti, jotta se palvelisi sekä lakimiehiä että heidän asiakkaitaan mahdollisimman hyvin.

Kaikki lähtee analyysistä
Omistajanvaihdoksen jälkeen teimme varsin kattavan analysiin Lakivälityksen tilasta, onnistumisista ja haasteista. Haastattelimme myös palvelun käyttäjiä - niin lakimiehiä kuin lakimiestä etsineitä asiakkaitakin. Tämän työn pohjalta piirsimme Lakivälitykselle uudet suuntaviivat. 

Painopiste muuttui
Keväällä teimme Lakivälityksen verkkosivuilla suuren mullistuksen, jonka myötä palvelun pääpaino siirtyi lakipalveluiden kilpailuttamisesta lakimieshakuun. Tämä muutos sai erinomaisen vastaanoton ja lakimieshakua on käytetty ahkerasti.

Kasvu Suomen suurimmaksi
Elokuussa toimme lakimieshaun rinnalle toimistohaun, josta löytyy jo lähes 800 laki- ja asianajotoimistoa. Näin Lakivälitys nousi Suomen Suurimmaksi lakipalveluiden hakuportaaliksi.

Uutta luvassa
Syksyn aikana Lakivälityksessä on valmisteltu seuraavaa suurta uudistusta, jonka pääsemme julkaisemaan vielä ennen tämän vuoden loppua. Tämä uudistus tulee antamaan lakimiehille entistä enemmän työkaluja kertoa omasta osaamisestaan. Samalla uudistus tulee auttamaan lakimiestä etsiviä löytämään aiempaakin paremmin juuri itselleen sopivan asiantuntijan.

Kiitämme kuluneesta huikeasta vuodesta ja suuntaamme suurin odotuksin kohti tulevaa!

Lisätietoja antaa
Niina Riipinen
niina.riipinen@lakivalitys.fi