Uuden omistajan ajatuksia Lakivälityksestä

14.11.2016
Jokin aika sitten jouduin samaan tilanteeseen kuin sadat suomalaiset joka päivä. Minun piti hoitaa lakiasia, johon oma asiantuntemukseni ei riittänyt. Niinpä turvauduin samoihin menetelmiin kuin muutkin vastaavassa tilanteessa olevat: kyselin tutuilta ja googletin. Samalla mietin, että on oltava olemassa parempikin tapa. Ei voi olla niin, että edes juristi ei pysty helposti ja vaivattomasti löytämään avukseen oikeudellista asiantuntijaa ja tekemään vaihtoehtojen välillä kattavaa vertailua.

Ihminen tarvitsee lakipalveluita yleensä vain kerran tai kaksi elämänsä aikana. Juristin kanssa keskustellaan hyvin henkilökohtaisista asioista ja usein hyvin vaikeassa elämäntilanteessa. Näin ollen ei ole yhdentekevää, kenet juristikseen valitsee.

Googlen avulla löysin Lakivälityksen, joka on vastaus juuri tähän ongelmaan. Ennen kuin ehdin huomatakaan, olin Lakivälityksen uusi omistaja.

Olen luotsannut Lakivälitystä vasta pienen hetken mutta ajatukset palvelun tulevaisuudesta alkavat jo kirkastua ja tuleva vuosi näyttää Lakivälityksen kannalta varsin valoisalta.

Nyt haluankin kutsua sinut mukaan kehittämään Lakivälityksestä maailman parhaan lakipalveluiden markkinapaikan. Mitä sinä ajattelet Lakivälityksestä ja lakipalveluiden kilpailuttamisesta? Kertomalla ajatuksistasi täällä voit vaikuttaa siihen, miten Lakivälitystä kehitetään!

Niina Riipinen
niina.riipinen@lakivalitys.fi