Tiedote: Lakialan startup mullistaa tavan löytää lakimies

17.05.2017
Yksi Suomen harvoista lakialan startup-yrityksistä on vaihtanut omistajaa ja aikoo nyt mullistaa tavan löytää lakimies. Merkittävää kasvua tavoittelevan Lakivälityksen uusi omistaja on jo ryhtynyt luotsaamaan lupaavaa yritystä uuteen suuntaan.

”Lakivälitys keskittyi aiemmin lakipalveluiden kilpailuttamiseen. Omistajanvaihdoksen myötä palvelu on uudistunut ja päärooliin on nostettu lakimieshaku.” kertoo uuden omistajan Evelien Oy:n toimitusjohtaja Niina Riipinen.
 

Uudistuksen myötä asiakkaat voivat etsiä sopivaa lakimiestä tietyltä oikeudenalalta ja paikkakunnalta. Lakivälitys on Suomen ainoa palvelu, jossa asiakkaat voivat myös arvostella lakimiehiä.  

”Aiemmin lakimiessuosituksia kyseltiin tuttavilta, tänä päivänä niitä haetaan internetistä. On erittäin tärkeää, että lakipalveluita tarvitseva voi lukea muiden asiakkaiden kokemuksia valitessaan itselleen sopivaa asiantuntijaa.” Riipinen toteaa.
 

Uudistukset on otettu hyvin vastaan myös lakimiesten keskuudessa.  

"Keltaiset sivut ovat siirtyneet täysin nettiin. Lakimiehiä etsitään ja löydetään suurelta osin netin kautta. Samoin lakimiehistä, kuten muistakin palveluntarjoajista, kysytään kokemuksia.” kertoo Lakivälitystä aktiivisesti käyttävä lakimies Panu Häikiö.  

”Olen saanut Lakivälityksen kautta paljon uusia asiakkaita sekä arvosteluja, joilla on ollut asiakkaille suuri merkitys. Asiakkaat ovat kokeneet Lakivälityksen hyvänä kanavana löytää asiantuntija kustannustehokkaasti.” Häikiö jatkaa.  

Lakivälitykseen on jätetty jo yli 2 000 tarjouspyyntöä.  

”Tarjouspyyntöjen huima määrä kertoo siitä, että tällaiselle palvelulle on tarvetta. Lakivälitys on hieno palvelu ja sen perustajat ovat tehneet erittäin hyvää työtä. Minulla on ilo saada jatkaa Lakivälityksen kehittämistä”, Riipinen sanoo.
   

Lisätietoja antaa Evelien Oy:n toimitusjohtaja Niina Riipinen, niina.riipinen@lakivalitys.fi