Suomen ensimmäinen lakipalveluiden markkinapaikka – Lakivälitys.fi

21.04.2014

Mitä ammattilaisen laatima testamentti maksaa? Entäs mitä osakassopimus aloittaville yrittäjille maksaa? Mistä löytää hyvä lakimies ja miten varmistua tämän ammattitaidosta? Näihin kysymyksiin halusimme tarjota vastauksen ja siksi perustimme Lakivälitys.fi -palvelun.Lakivälitys.fi on Suomen ensimmäinen verkossa toimiva markkinapaikka lakipalveluille. Palvelusta yksityishenkilöt ja yritykset voivat helposti löytää lakimiehen juridisiin tarpeisiinsa – ja vielä täysin ilmaiseksi.


Simppeli ja alituiseen kehittyvä palvelumme toimii näin:

1. Asiakas jättää palveluun tarjouspyynnön.
Tarjouspyynnössä asiakas kuvailee tilanteensa ja juridiset tarpeensa.

2. Tarjouspyyntö lähetetään anonyyminä alueen lakimiehille.
Lakimiehet voivat vaikuttaa siihen millaisia tarjouspyyntöjä haluavat vastaanottaa.

3. Lakimiehet jättävät asiakkaalle tarjouksia ja hinta-arvioita, joista asiakas voi valita parhaaksi arvioimansa juristin.
Asiakkaan valitessa lakimiehen tehtävään, tälle lähetetään asiakkaan yhteystiedot ja tehtävien hoidosta voidaan sopia tarkemmin.


Keräämme aktiivisesti arvosteluja lakimiehistä asiakkailta siitä miten nämä toimeksiannot ovat sujuneet. Julkaisemme arvostelut lakimiesten profiileissa ja näin pyrimme edelleen helpottamaan juristien ammattitaidon arvioimista.

Lakimiehille palvelumme tarjoaa mahdollisuuden löytää uusia asiakkaita ja mainostaa omia palveluitaan suoraan palvelua hakevalle. Palvelun ylivoimaisena etuna muihin markkinointikeinoihin on juurikin tämä äärimmäisen kohdistamisen mahdollistaminen. Lakivälitys.fi:ssä lakimiehet voivat tarjota palvelujaan omasta työtilanteestaan riippuen ja näin optimoida omat resurssinsa.

Jättikö tämä lyhyt esittely palvelustamme johonkin oleelliseen kysymykseen vastaamatta? Haluaisitko lisää tietoa palvelusta taikka sen käyttämisestä? Jätä ihmeessä palautetta tai yhteydenottopyyntö!