Palkinto hyvästä työstä - 93% käyttäjistämme suosittelisi Lakivälitystä

11.03.2015


Toteutimme vuoden alussa käyttäjäkyselyn asiakkaillemme selvittääksemme, miten tyytyväisiä he ovat olleet palveluumme. Tulokset olivat hyvin positiivisia, vastaajista 90 % sanoi palvelun toimivan hyvin tai erittäin hyvin.

93 % vastaajista oli löytänyt palvelumme Googlen hakukoneella. Yrityksellemme on tärkeää, että palvelumme on helposti löydettävissä silloin, kun kuluttaja sitä tarvitsee. Tämän vuoksi olemme panostaneet siihen, että internet-sivumme sijoittuvat korkealle eniten käytetyn hakukoneen hakutuloksissa. 

7 % kertoi saaneensa liian vähän tarjouksia. Olemme myös saaneet palautetta siitä, että tarjoukset ovat tulleet maantieteellisesti liian kaukaa, eivätkä asiakkaat ole tahtoneet hoitaa näin henkilökohtaista asiaa sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Nämä ovat asioita, joita pyrimme jatkossa kehittämään. Tavoitteemme on löytää palveluun lisää lakimiehiä niin, että avullamme löytyy lakimiehiä kattavasti koko Suomen alueella. Tällöin voimme tarjota paremman palvelun myös asiakkaille, jotka asuvat suurten kaupunkien ulkopuolella.

''..13 % vastaajista kertoi jo suositelleensa palvelua muille.'' 

Halusimme myös selvittää, miten todennäköisesti asiakkaamme voisivat suositella palveluamme ystävilleen ja sukulaisilleen. Asteikkona oli 1-10, jossa 1 oli ”en suosittelisi missään tapauksessa” ja 10 oli ”voisin ehdottomasti suositella”. Tulokset olivat erittäin hyviä, puolet vastaajista sanoi todennäköisyydeksi 10 ja 93 % sanoi suosittelevansa palvelua todennäköisyydellä 8-10. Kaikkein positiivisin asia kuitenkin oli, että 13 % vastaajista kertoi jo suositelleensa palvelua muille.

Olemme todella tyytyväisiä siihen, että jo tähän mennessä olemme voineet tarjota näin monelle asiakkaalle palvelun, joka on täyttänyt - tai jopa ylittänyt - heidän odotuksena ja he ovat löytäneet itselleen lakimiehen helposti ja nopeasti. Jatkossa pyrimme tarjoamaan yhtä tasokasta palvelua kaikille asiakkaillemme.

Ville Kaituri
Kirjoittaja on Future Lawyers Oy:n toimitusjohtaja