Lakivälitys yhteistyössä markkinapaikkojen kanssa

23.02.2015


Lakivälitys on aloittanut yhteistyön Suomen johtavien kilpailutus- ja vertailuportaalien kanssa. Yhdessä haluamme toimia avointen markkinoiden airueina ja pitää huolta siitä, että sinä saat aina parasta mahdollista vastinetta rahoillesi. 

Yhteistyössä on mukana pelaajia palvelumarkkinoiden eri laidoilta ja kaikkia palveluja yhdistää tietysti se, että ne ovat käyttäjilleen täysin maksuttomia! Tässä lyhyet esittelyt kustakin toimijasta:

Etua.fi kilpailuttaa asuntolainasi ja kulutusluottosi puolestasi. Etua.fi lähettää hakemuksesi Suomen johtaville finanssialan toimijoille. Sinä voit rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja päättää hyväksytkö tarjouksen vai et.

Proplaza on helpoin tapa löytää taloushallinnon asiantuntija kuten tilitoimisto, kirjanpitäjä, tilintarkastaja, palkanlaskija tai verojuristi.

Peruutusaika.fi -palvelusta löydät viime hetken vapaat ajat kampaamoihin, kauneushoitoloihin ja hierontoihin.

Nerot.fi on helppo tapa löytää ammattilainen toteuttamaan yrityksellesi kotisivut, verkkokaupan tai logon suunnittelun. Jätä tarjouspyyntö, välitämme sen tuhansille freelancereille ja mainostoimistoille. 

Autohuoltaja.fi on tarjouspyyntö- ja kilpailutuspalvelu autosi kaikkiin huoltotarpeisiin. Palvelun avulla voit kilpailuttaa autosi vuosihuollot, vikakorjaukset, kolarivaurioiden korjaukset ja muutostyöt helposti. 

Urakkamaailman avulla löydät remontillesi leveäharteisimmat remontoijat, jotta sinä voit luottaa remonttiisi.

Venuu.fi:n avulla löydät ja varaat helposti parhaat juhla-, sauna- ja kokoustilat. Palvelussa on tällä hetkellä yli 1300 tilaa ympäri Suomea. 

Ville Kaituri
Kirjoittaja on Future Lawyers Oy:n toimitusjohtaja