Lakivälitys uudistui - mikä muuttui?

25.03.2017Lakivälitys uudistui tällä viikolla. Uudistuksen myötä sopivan lakimiehen löytäminen on entistä helpompaa. 

Lakimieshaku päärooliin

Lakivälitys painottui aiemmin lakipalveluiden kilpailuttamiseen. Uudistuksen myötä lakimieshaku nostettiin päärooliin. Tällä uudistuksella haluamme antaa lakimiestä etsiville kattavan kuvan kyseisen alan asiantuntijoista ja nopeuttaa sopivan lakimiehen löytämistä. Lakimiehille voi kuitenkin jatkossakin jättää myös tarjouspyyntöjä.

Toimistohaku lakimieshaun rinnalle

Uudistuksen yhteydessä lakimieshaun rinnalle on tullut toimistohaku, johon haluamme kerätä kaikki Suomen laki- ja asianajotoimistot. 

Lakimiehen tai lakitoimiston löytäminen yleisten hakupalveluiden (kuten Google) kautta on yllättävän vaikeaa. Lakipalveluista käytetään kirjavaa sanastoa eikä juridiikkaa tuntematon välttämättä osaa käyttää sellaisia hakusanoja, joilla sopivat lakipalveluiden tarjoajat löytyisivät. Tämän ongelman korjaamiseksi haluamme tuoda kaikki lakipalveluiden tarjoajat yhteen paikkaan.

Helpompaa viestintää

Uudistuksen myötä myös yhteydenottoa on helpotettu. Jatkossa Premium-lakimiehiin ja -toimistoihin voi ottaa suoraan yhteyttä yhteydenottolomakkeen avulla. Olemme avanneet myös Lakivälitys Chatin, jossa autamme sopivan asiantuntijan löytämisessä.


Otamme kiitollisina vastaan kaiken palautteen Lakivälityksestä ja palvelu-uudistuksesta!


Tiedustelut ja yhteydenotot

Niina Riipinen
niina.riipinen@lakivalitys.fi