Lakivälitys kasvoi Suomen Suurimmaksi lakipalveluiden hakuportaaliksi

14.08.2017
Lakivälityksessä on nyt aihetta juhlaan! Palvelu kasvoi elokuussa Suomen Suurimmaksi lakipalveluiden hakuportaaliksi ja Lakivälityksestä löytyy nyt lähes 800 laki- ja asianajotoimistoa. Sopivaa laki- ja asianajotoimistoa voi hakea sekä maakunnan että oikeudenalan perusteella.

"Sopivan lakimiehen löytäminen on ollut pitkään vain puskaradion varassa. Lakipalveluita tarvitseva on kääntynyt ystävien ja tuttavien puoleen ja pyytänyt heiltä suosituksia sopivista lakimiehistä. Jos lähipiiristä ei ole löytynyt tällaisia kokemuksia, on asiakas joutunut tekemään valintansa käytännössä sokkona." toteaa Lakivälityksen toimitusjohtaja Niina Riipinen.

Lakivälityksessä asiakkaat voivat jättää arvionsa lakimiehestä ja saattaa kokemuksensa näin kaikkien saataville.

"Voisi sanoa, että aiempi puskaradio on näin siirtynyt verkkoon ja sitä pystyvät hyödyntämään kaikki. Tämä on merkittävä parannus aiempaan." Riipinen jatkaa.

Lakivälityksessä tulee syksyn aikana tapahtumaan myös paljon muuta uutta, kun palvelu jatkaa kehittymistään. 

"Palvelullemme on suuri tarve ja haluamme kehittää palvelustamme parhaan mahdollisen. Kehitystyötä on tehty koko tämä vuosi ja syksyn aikana näitä kehitystyön hedelmiä päästään esittelemään palvelun käyttäjille." sanoo Riipinen.


Lisätietoja antaa

Niina Riipinen
niina.riipinen@lakivalitys.fi