Lakivälityksen omistaja vaihtuu

25.10.2016
Lakivälitys-palvelu siirtyy 24.10.2016 alkaen uudelle omistajalle. Jatkossa Lakivälitystä luotsaa sähköisten lakipalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen erikoistunut Evelien Oy.

Lakivälityksen perustajat Niko Markkanen, Ville Kaituri ja Samuli Rantanen ovat tyytyväisiä Lakivälityksen tähänastiseen kehitykseen.

’'Liiketoimintamalli ja palvelun perustoiminnallisuudet ovat kunnossa. Uskomme, että Evelien tarjoaa Lakivälityksen jatkokehitykselle parhaan mahdollisen alustan. Kiitokset vielä kaikille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille’’, sanoo Ville Kaituri.

Myös uusi omistaja kehuu liiketoimintamallia.

”Lakivälitys on hieno palvelu ja sen perustajat ovat tehneet erittäin hyvää työtä. Minulla on ilo saada jatkaa palvelun kehittämistä”, sanoo Evelien Oy:n toimitusjohtaja Niina Riipinen.

Palveluun ei ole odotettavissa pikaisia muutoksia vaan uusi omistaja haluaa ensin rauhassa tutustua palveluun ja sen käyttäjiin.

”Tulemme kontaktoimaan sekä palvelua käyttäviä lakimiehiä että asiakkaita. Toivomme käyttäjiltä mahdollisimman paljon palautetta jotta voimme palvella uusia asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, Riipinen kertoo.

Tiedustelut ja yhteydenotot:

Niina Riipinen
Niina.riipinen@lakivalitys.fi