Lakivälityksen käyttöehdot uudistuivat

27.03.2017
Lakivälityksen uudistumisen yhteydessä myös palvelun käyttöehdot ovat uudistuneet. Uudet käyttöehdot löytyvät täältä.

Uudet käyttöehdot on muotoiltu vastaamaan paremmin palvelun uutta fokusta hakupalveluna. Käyttöehdoissa on  myös määritetty tarkemmin millaista sisältöä palvelussa voi olla miten käyttäjät voivat käyttää sisältöä.

Tässä muutamia poimintoja uusista käyttöehdoista:

Lakivälitys on sähköinen markkinapaikka, jossa Lakimiehet ja Toimistot voivat markkinoida tarjoamiaan lakipalveluita ja tehdä alustavia tarjouksia ja/tai hinta-arvioita. Palvelun käyttö ei muodosta Lakimiehen ja Asiakkaan välille sitovaa tarjousta tai sopimusta.

Palveluun rekisteröityvällä Lakimiehellä tulee olla vähintään ylempi korkeakoulututkinto oikeustieteen alalta (OTK tai OTM).

Palveluun rekisteröityneellä käyttäjällä ei ole oikeuttaa luovuttaa tai siirtää Palvelun käyttöoikeutta (mukaan lukien salasana ja muut Palvelun käytön mahdollistavat tunnukset) kolmannelle osapuolelle.

Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet ja/tai oikeudenhaltijoiden suostumukset Palvelussa julkaisemaansa materiaaliin. 

Palveluntarjoajalla on oikeus käyttää, luovuttaa edelleen, analysoida, tilastoida tai muuten hyödyntää Käyttäjien tuottamaa Sisältöä.

Palvelussa esiintyvän aineiston Palvelun ulkopuolinen käyttäminen (ml. kopiointi) tai julkaisu kaupallisessa tai muussa tarkoituksessa muun kuin aineiston tuottaneen Käyttäjän toimesta on kielletty ilman Palveluntarjoajan nimenomaista suostumusta.

Tämä blogiteksti ei korvaa voimassaolevia käyttöehtoja, lue käyttöehdot kokonaan täältä.