Lakialalla alkaa tapahtua

12.06.2017
Lakivälitys osallistui viime viikon perjantaina 9.6.2017 Helsingin Yliopistolla Legal Tech Labin järjestämään Law and Digitalization konferenssiin. Aiheen ajankohtaisuudesta kertoo paljon se, että tapahtuma oli täyteen buukattu.

Päivän sanoman voisi kiteyttää näin: Lakialalla tapahtuu. Juridiikka on lähtenyt startup-buumiin hieman jälkijunassa mutta nyt Suomessakin alkaa olla useita startup-yrityksiä, jotka kehittävät juridiikan alalle uusia teknisiä ratkaisuita. 

Yksi näistä startup-yrityksistä on Lakivälitys. Lakivälitys haastaa perinteisen tavan löytää sopiva lakimies kyselemällä tuttavilta tai googlaamalla ja tuo tilalle modernin vaihtoehdon. Haluamme antaa lakimiestä etsiville mahdollisuuden kartoittaa sopivat vaihtoehdot helposti ja nopeasti sekä tehdä aitoa vertailua lakimiesten välillä. Suomessa on paljon erinomaisia tiettyyn asiaan erikoistuneita lakimiehiä mutta asiakkaan on usein uskomattoman vaikeaa löytää heidät.

Uskomme, että Lakivälityksen tarjoamilla työkaluilla saamme paitsi tyytyväisempiä asiakkaita, myös tyytyväisempiä lakimiehiä. 


Niina Riipinen
Toimitusjohtaja

niina.riipinen@lakivalitys.fi