Käyttäjäehdoissa ja hinnoittelussa muutoksia

31.03.2015
Päivitämme Lakivälityksen käyttäjäehtoja ja hinnoittelua. Lakivälitys on edelleen ilmainen palvelu sinulle, joka etsit juristia ja pyydät tarjouksia palvelussamme. Hinnoittelumuutokset koskevat juristikäyttäjiämme.

Kuukausimaksun hinnoittelu tulee muuttumaan kesäkuun alusta. Kontaktiperusteiset maksut pysyvät ennallaan. Lakivälityksen uusi kuukausimaksu 1.6.2015 alkaen on 79,90 €/kk (+ ALV 24 %). Kuukausimaksu tulee silloin sisältämään yksityispuolen lisäksi myös yrityspuolen tarjouspyynnöt. Hinta nousee 1.6. myös voimassa olevissa kuukausilaskutuksissa kyseisen kuluvan kuukauden loppukauden ajaksi. Esim. 20.5. aloitettu kuukausilaskutus laskutetaan suhteuttaen ennen 1.6. vanhan hinnan mukaan, ja 1.6. alkaen uuden hinnan mukaan.

Laskutusvälimme tulemme niinikään päivittämään alkaen 1.4.2015 kertyneistä laskutettavista yhteydenotoista ja kuukausimaksuista. Uusi laskutusväli yhteydenottomaksuille ja kuukausimaksuille on 1 kk. Tämä uudistus mahdollistaa meille tarkemman seurannan ja parantaa kassavirtaamme, jolla ylläpidämme sivuston markkinointia.

Olemme myös päivittäneet käyttäjäehtojamme. Uudet ehdot astuvat voimaan 1.6.2015. Asiallisesti tärkein muutos koskee kohtaa 5.2, jossa puhutaan laskutusvälistä. Aiemman 3-6-12 kuukauden laskutusvälin sijasta laskutus tapahtuu jatkossa yhden kuukauden jaksoissa. Toinen sisällöllinen muutos on kohdassa 5.3, johon lisäsimme mahdollisuuden toimittaa sopimuksen irtisanominen hinnoittelumuutoksen johdosta sähköpostitse.

Lisätietoja hinnoittelusta ja laskutuksestamme saat hinnoittelu-sivuiltamme (Lakivälitys / LakivälitysPro) tai allekirjoittaneelta.

Ystävällisin terveisin,

Samuli Rantanen
samuli@lakivälitys.fi
Kirjoittaja on Future Lawyers Oy:n yhteisövastaava ja hallituksen puheenjohtaja